Online lessen

Per 20-3-2020 zijn alle lessen tijdelijk online.

Dit wegens het besluit van de overheid en het advies van het RIVM.

Juist in deze tijd is het erg belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen en met regelmaat in beweging te blijven. Daarmee wordt het stressniveau verlaagd en ondersteun je je immuunsysteem.

Hoe gaat het in zijn werk:

De lessen worden aangeboden via het Zoom video platform. Gebruik je een telefoon of tablet, dan moet je de gratis Zoom app downloaden en installeren. Als je de les wilt volgen via de computer of laptop hoef je de gratis zoom app niet te downloaden.

Je krijgt ongeveer 15 tot 20 minuten voor het begin van de les een e-mail met daarin een link naar de live video sessie. Deze link zal automatisch de zoom app openen. Je hoeft hier dus verder niets voor te doen. Via deze link krijg je alvast een idee van hoe het in zijn werk zal gaan:  https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362193-How-Do-I-Join-A-Meeting-

Wat je nodig hebt:

Een matje, kussen of handdoek en een stevige riem. Zorg dat je matje helemaal in beeld is. Dan ben jij ook helemaal in beeld. Is je les in de avond, zorg dan voor voldoende verlichting zodat ik je kan zien om te corrigeren.

Video lessen:

Naast de live online les krijg je ook toegang tot een vooraf opgenomen les. Elke week is er een nieuwe les die je thuis op eigen gelegenheid kunt doen. Je ontvangt hiervoor een link via je e-mail. Dit als aanvulling om je techniek en conditie te verbeteren.

Beginnerslessen:

Hier leer je de beginselen van pilates en wijs ik je op de juiste houding. Deze zijn op:

woensdagmiddag 12:00 – 13:00   of    18:15 – 19:15

Na verloop van tijd is het mogelijk om (in overleg) door te stromen naar de volgende groep.

Je aller eerste les is in overleg afhankelijk van je begin niveau. Heb je nog nooit aan pilates gedaan dan is het belangrijk dat je leert hoe je je buik aan kunt spannen voor de juiste houding. Dit is soms een op een of in een groepje op niveau.

Lestijden zijn onder voorbehoud.

Kosten:

Een proefles kost €5,-. De proefles dient voor aanvang van de les betaald te worden. Mocht je na twee proeflessen blijven, dan kost een les €10,38.

Betaling vindt plaats aan het begin van de maand per automatisch incasso. Je betaalt dan een maand vooruit.

Voor vragen of opmerkingen ben ik te bereiken via e-mail op info@vivapilates.nl

of via Whatsapp op  06 19 77 53 44.

Blijf binnen, zorg goed voor jezelf, maar blijf in beweging met onze online lessen!