Opening

Viva Pilates verhuist naar Centrum Ont-Moet !!

Viva Pilates opent haar nieuwe studio op 29 september 2018 in Centrum voor Aandacht en Bewustzijn Ont-Moet. Tevens is dit ook het tweejarig bestaan van Viva Pilates in Bergen op Zoom. Dubbel feest dus.

Dat wordt groots gevierd  op zaterdag 29 september 2018 van 15:00-17:00. Sandra Riddering van Viva Pilates heet je dan van harte welkom in de nieuwe studio. Daarnaast zijn er verschillende deskundigen aanwezig bij wie je terecht kunt voor allerlei vragen op het gebied van gezondheid en lekker in je vel zitten.  Er is  een  voedingsdeskundige, osteopaat, mesoloog, ademhalingstherapeut en een ninjutsuleraar aanwezig. Ze hebben allemaal verschillende ideeën en theorieën over gezondheid en bewegen. Je kunt vrijblijvend terecht met je vragen tijdens de opening en ontdekken wat bij jou past.

Er zijn tijdens de opening vele prijzen te winnen, maar het mooiste van Pilates is natuurlijk dat je lichaam  beter in balans komt; het wordt krachtiger en  leniger. Bij Viva Pilates kan je de eerste twee lessen gratis volgen zodat je zelf kunt ervaren hoe fijn het is. Kijk voor de voorwaarden op www.vivapilates.nl

De ingang met rode loper bevindt zich aan de achterzijde van Centrum Ont-Moet (via de poort Ravelstraat 28, rechts aanhouden, 150 meter aan de rechterkant.)

Laat je inspireren op 29 september 2018 van 15:00-17:00 bij Centrum Ont-Moet