Restore & Release


Heb je last van een stijve rug en stress in je lichaam? Heb je het gevoel alsof je elke dag met weinig energie wakker wordt? Je bent zeker niet de enige. Doordat we met zijn allen steeds vaker een statische houding aannemen zoals een stoel op kantoor worden we langzaam vastgeroest in onze positie. Hierdoor kunnen simpele klachten zoals een stijve rug, nek of schouders eenvoudig opspelen. Tijd om de boel eens goed los te maken dus.

Met een bindweefsel massage rol je met ballen over de verstijfde spieren waardoor verklevingen loslaten en de spanning uit je lichaam verdwijnt. Zo komt je lichaam ’s nachts helemaal tot rust en kun je de volgende dag weer vol energie beginnen.S

Omdat een stijve rug/nek soms acuut kan opspelen wil je graag direct de pijn verlichten. Juist daarom is deze massage perfect! Je hebt namelijk maar een paar ballen nodig om aan de slag te gaan. Hierdoor kun je de massage gemakkelijk overal en op ieder moment zelf uitvoeren. Zo kun je je lichaam snel en eenvoudig laten ontspannen. Ideaal!

Bij Viva Pilates ervaar je zelf de kracht van een bindweefselmassage onder persoonlijke begeleiding in kleine groepjes tijdens de Restore & Release lessen. Hierdoor krijgt je lichaam exact de behandeling waar het aan toe is. Daarnaast ontvang je tijdens de les ook voldoende uitleg over de verschillende onderdelen van je lichaam die we aanpakken. Zo krijg je meer controle en bewustzijn over je eigen lichaam.
De Restore & Release lessen worden zowel in groepsverband als in een privé sessies gegeven. De groepslessen vinden op de volgende dagen plaats:

-Maandag 20:30
-Dinsdag 17:45
-Woensdag 19:00

De lessen duren ongeveer een uur en kosten €15,00. Het is mogelijk om de eerste les los te kopen. Daarna heb je de mogelijkheid om een strippenkaart van 4 of 10 lessen aan te schaffen. De kosten hiervan bedragen €60,00 en €150,00 respectievelijk. De strippenkaarten blijven 8 maanden na aankoopdatum geldig.

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Wil je de kracht van een Restore & Release les liever in een een-op-een sessie willen ervaren? Dat kan! Geef je dan ook op via het onderstaande formulier. Deze sessies duren ongeveer een uur en kosten €85,00 per les.