Proefles


Wil je weten of Pilates bij jou past?

Schrijf je dan snel in voor een proefles en maak vrijblijvend kennis met pilates. Tijdens de proefles zal ik gedurende een uur een aantal oefeningen individueel met je doornemen, zodat we kunnen ontdekken wat je aandachtspunten en verwachtingen zijn.

De kosten voor een proefles zijn €30,-.

Bij Viva Pilates leer je hoe je je buik- en bekkenbodemspieren aan moet spannen tijdens verschillende oefeningen. Met de juiste uitvoering ontwikkel je een betere lichaamshouding en de meeste kwaaltjes lijken te verdwijnen.
We zoeken hierbij steeds naar de ultieme balans tussen lichaam en geest in samenhang met kracht, souplesse en controle. Dat is de essentie van pilates.

Wat onze klanten zeggen


In het begin dacht ik dit gaat mij nooit lukken, maar je merkt al heel snel dat je buik- en rugspieren sterker worden. Je groeit iedere week in de oefeningen en wordt ook uitgedaagd om net een stapje verder te doen.

-Erlijn

Sandra legt op een leuke manier uit hoe je lichaam in elkaar zit. De lessen zijn gezellig en tegelijk doelgericht. Er is veel tijd en aandacht voor het correct uitvoeren van de oefeningen. Op die manier heb ik veel geleerd wat mij ook buiten de lessen Pilates van pas komt. Top!  

-Edith